Segítsünk együtt!

Úgy érzed Te is tudnál rajtuk segíteni?

Céljainkat ismerve már láthatod, hogy idén milyen terveket állítottunk össze a Babóka Alapítványnak. Sok kicsi, sokra megy! A gyerekek mindennek örülnek, ami a boldogságuk forrása lehet.

Az elmúlt évek tapasztalataiból a következő lehetőségekkel segíthetsz az ételallergiás gyerekeknek a Babóka alapítványon keresztül:

Önkéntesként

Környékbeli vagy? Szívesen segítenél akár a jelenléteddel egy-egy alapítványi rendezvényen?

Jelentkezz a gombra kattintva!

Cégként, vállalkozóként

Tárgyi és eszökztámogatással

Nem minden a pénz, olyan terméked, netán eszközeid vannak, amivel vidámabbá tehetjük a gyerekeket? Vagy mentes ételeket vennél Te magad, hogy ezeket juttassuk el a célhoz? Megoldható...

Pénzbeli támogatással

Cégként és vállalkozóként könnyedén megengedhetünk magunknak pár tízezer forintot. Ezek a beteg gyerekek igazán nagy dolgokhoz juthatnak hozzá ezekből az adományokból.

Bankszámla szám:
11600006-00000000-80797586

Magánszemélyként

Tárgyi és eszökztámogatással

Magánszemélyként sokszor többet segíthetünk, mint hinnénk. Sokan csak egy-egy táska allergiamentes étellel járulnak hozzá az általunk képviselt gyerekek vidámságához.

Pénzbeli támogatással

Egyre többen segítenek a gyerekeknek ilyen módon, hiszen pár ezer forintból is hamar összejön egy nagyobb összeg, amivel elérhetővé teszünk olyan dolgokat az ételallergiás gyerekeknek, amikre egyedül képtelenek lennének.

Bankszámla szám:
11600006-00000000-80797586