Karácsonyi program

November 23. és december 16. közötti időszakra hirdettük ki a Babóka terülj terülj,asztalkám karácsonyi élelmiszer adománygyűjtő akciót. Arra kértünk cégeket, vállalkozásokat hogy termékeik,szolgáltatásaik árába építsék bele ezen időszak alatt a BABÓKA programnak szánt támogatást,továbbá csatlakozzanak az élelmiszer adománygyűjtő akciónkhoz,ezzel hozzá járulva a szociálisan hátrányos helyzetű továbbá fogyatékossággal élő ételallergiás gyermekek karácsonyához.
Az első karácsonyi kezdeményezésünknek nagy sikere volt.Több magyarországi speciális glutén.-tej és tojásmentes élelmiszereket,alapanyagokat gyártó és forgalmazó cégek csatlakoztak.

Köszönjük az itt felsorolt támogatóinknak a rengeteg felajánlott élelmiszereket és édességeket,akik nélkül nem tudtuk volna szebbé tenni a gyerekek karácsonyát.
• A Budaörsi HUNORGANIC Kft
• KOMÉTA ZRT nek,akik kezdetektől támogatják céljainkat.
• Zsombón található EUROFOOD Kft tulajdonosának.
• Hódmezővásárhelyi BiOSZITAKÖTŐ tulajdonosának Szabó Enikőnek
• A Nagykanizsai GELUTÉN IMPORT Kft-tulajdonosának
• ANNAPANNI gluténmentes termékek forgalmazóinak,a Budapesti INNOTOTAL Kft tulajdonosának

Külön köszönet
• makói BAGOSI Kertészet és a PALEO,REFORMKONYHA ÉLÉSTÁR tulajdonosainak akik ezen időszak alatt szolgáltatási áraikba beépített 5% támogatással járultak hozzá a programhoz.
• a szegedi TESTED KÓDJA Egészség Oázis tulajdonosának aki nagylelkű felajánlásával járult hozzá a program sikeréhez,a program alatt minden szolgáltatása árából 1500.- ot adományozott a gyerekek javára.
• makói FRÖCSI AUTÓMOSÓ tulajdonosának aki az egyszeri nagylelkű támogatásával tette szebbé a gyerekek karácsonyát,és csatlakozott az adománygyűjtő akcióhoz.
• továbbá ne felejtkezzünk meg a LIMARA szeretetsüti árverés nyertes felajánlójának a BarZak Kft tulajdonosának a 10.000.- felajánlott támogatással járult a program sikeréhez.

Köszönjük minden támogatónak hogy csatlakoztak a programhoz,így együtt tettük szebbé a fogyatékossággal élő ételallergiás gyermekek karácsonyát.